Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Unităţi de cazare arhipline pe Valea Prahovei

Turiştii au luat cu asalt în această perioadă staţiunile de pe Valea Prahovei. Pare incredibil, însă în momentul de faţă, solicitările depăşesc capacitatea unităţilor de cazare.

Cum au reuşit hotelierii să-i convingă pe români să aleagă ca destinaţie de vacanţă muntele şi nu marea? Ei bine cheia succesului stă în promovarea de la târgurile de profil, ofertele lansate din timp pe piaţă şi, nu în ultimul rând, calitatea serviciilor.
„Este a doua săptămână în care nu mai avem camere libere. Deja solicitările sunt mai multe decât capacitatea întregului hotel şi acest lucru nu poate să ne bucure pentru încasările realizate şi pentru faptul că le oferim turiştilor puţină răcoare şi ceva mai multă odihnă”, a precizat directorul agenţiei de turism hotel, Ciprian Stanciu. Majoritatea clienţilor au fost tentaţi de pachetele promoţionale ce conţin diverse facilităţi şi gratuităţi. Unităţile sunt acum arhipline, iar telefoanele recepţiilor continuă să sune.
Hotelierii spun că vacanţa la munte nu înseamnă neapărat alocarea unui buget mare pentru un sejur reuşit.
Pe Valea Prahovei sunt multe obiective care merită vizitate, locuri unde te poţi relaxa în voie şi  numeroase activităţi montane ce pot fi desfăşurate la baza muntelui. În plus, turiştii sunt invitaţi să se răcorească în piscinele cu apă rece ale hotelurilor, după care pot încerca un masaj sau de ce nu, o saună.
Dacă în anii trecuţi acest răsfăţ se taxa, acum este gratuit pentru cei cazaţi.
„În afara tarifelor practicate în mod frecvent în această perioadă, la mare căutare este oferta stai patru nopţi şi plăteşti doar trei, în care este inclusă şi masa în cont, dar şi cea de weekend în doi all inclusive.
Practic, noi încercăm să le oferim turiştilor cât mai multe posibilităţi şi pachete variate”, a mai adăugat Ciprian Stanciu. Aşadar, dacă doriţi să petreceţi o vacanţă la munte, este recomandat să o planificaţi din timp, deoarece s-ar putea să nu mai găsiţi locuri de cazare disponibile.
De exemplu, tarifele din pachetele promoţionale pentru patru nopţi de cazare sunt cuprinse între 300 şi 399 de lei, la hotelurile de trei stele.
Şi pensiunile au lansat oferte tentante. Preţurile variază între 60 şi 80 de lei pentru o cameră dublă pe noapte şi se practică reduceri pentru rezervările ce cuprind mai multe zile. Adelina ANEI

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co