Sport

Unirea Câmpina trage tare pentru retur

Una dintre echipele cu o evoluţie extrem de bună în prima ligă a fotbalului prahovean este şi Unirea Câmpina, care se pregăteşte temeinic în vederea returului, cu toate că timpul nu este favorabil.

Trupa pregătită de tehnicianul Marius Palancianu s-a reunit la jumătatea lunii ianuarie efectuând un cantonament centralizat, la Câmpina, alternând pregătirea fizică cu cea tehnico-tactică, iar jocurile de verificare au fost de-o mare însemnătate.
Lotul cu care a pornit la drum a avut următoarea configuraţie: Păpuşoiu, Ilie Dragoş (junior – pepiniera proprie) – portari, Gratie, Flaider, Cazan, Neagu, Brânzea, Basma şi Buştiuc (junior – pepiniera proprie) – fundaşi, Coman, Duricu, Constantinescu, Ţigănuş, Burlacu, Jantea, Stoica – mijlocaşi, Ungureanu, Vane, Nichifor, Zbârcea şi Dobroiu (junior-pepiniera proprie) – atacanţi.
În această perioadă, au avut loc şi jocuri de verificare, primul disputându-se la Floreşti, adversară fiind echipa locală, ce activează în Liga B Prahova, gruparea câmpineană impunându-se cu scorul de 2-1 (1-0) prin reuşitele lui Burlacu (min.30) şi Dobroiu (min.72). A urmat partida cu echipa de juniori a Astrei Ploieşti, amical câştigat cu 2-0 (au marcat Duricu – min.15 şi Coman – min.60), ultima verificare fiind la Cornu, contra echipei locale (scor 3-3), toate golurile Unirii fiind înscrise, în prima repriză, de nou-venitul Zbârcea, un jucător experimentat care va contribui la îndeplinirea obiectivului: clasarea echipei în primele cinci.
Antrenorul Marius Palancianu (vezi foto) care urmează cursurile de antrenori – licenţa B UEFA, a concluzionat: „A fost o perioadă benefică din toate punctele de vedere şi din pricina problemelor financiare vom încerca să promovăm jucători din pepiniera de juniori. Jocurile de verificare au avut loc pe terenuri grele, cu zăpadă, în care nu am putut urmări decât pregătirea fizică. Urmează alte jocuri de verificare, în funcţie de starea terenurilor, în care se va urmări omogenizarea echipei pentru retur care se anunţă destul de dificil”.Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co