Actualitate

Un ultim avertisment!

cantar-piata-1Lume multă, marfă multă, de cele mai multe ori de bună calitate, comercianţi de tot soiul şi… cântare! Cântare care, de multe ori, „funcţionează” în interesul comerciantului. Şi nu de puţine ori cumpărătorii au reclamat faptul că sunt înşelaţi. Aşa că noul director al Pieţei Centrale din Câmpina a chemat patronii firmelor la… raport. Un ultim avertisment, pe care cei care mânuiesc cântarele l-au primit de la reprezentanţii Primăriei, OPC-ului, Direcţiei Regionale de Metrologie, Poliţiei Economice sau Poliţiei Comunitare.
În Piaţa Centrală există şi un cântar oficial, acolo unde câmpinenii pot verifica dacă au fost sau nu înşelaţi. Există şi nişte formulare tipizate pentru reclamaţii, formulare care ajung acolo unde trebuie.
Cei care comercializează tot felul de produse în Piaţa Centrală, prezenţi în sala de şedinţe a Primăriei Câmpina, au înţeles care a fost mesajul: nu mai furaţi la cântar! Dacă faceţi acest lucru… o să rămâneţi fără obiectul activităţii. Adică vor „zbura” din corpul C1 al pieţei. Sau din oricare alt loc care este administrat de conducerea Pieţei Centrale.
Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co