Imobiliare Valea Prahovei
Administratie

Un partid vrea să fie portavocea câmpinenilor

pnlPornind de la ideea că nu toți oamenii simpli știu cum să se adreseze autorităților pentrru rezolvarea problemelor comunitare pe care le au, politicienii liberali câmpineni vor face ei cunoscute doleanțele cetățenilor.

Peneliştii câmpineni au lipsit o perioadă destul de mare din prim-planul vieții politice din localitate, dar acum au revenit, dornici să se implice și mai mult în viața comunității. „Marcaţi de rezultatele deosebite obţinute la prezidenţiale”, după cum a declarat Virgil Guran, preşedintele filialei locale câmpinene, au aşteptat momentul în care au avut ceva de spus. Şi au făcut o conferință de presă prin care au anunțat că vor fi portavocea celor care au ceva de reclamat. Cu alte cuvinte, vor să se interpună între cetățeni și administrația locală, pentru rezolvarea problemelor comunității.
Necazuri identificate în cartiere
„Încercăm, prin membrii noștri să aflăm care sunt problemele reale din diverse cartiere și pentru că oamenii, în general, nu știu cum să se adreseze și cui să se adreseze, noi ne vom adresa în numele lor edililor, Primăriei Câmpina în mod special, pentru rezolvarea acestor probleme. Am și început acest lucru și prima activitate a fost realizată, în sensul că dintr-o anumită zonă ne-au venit informații cu problemele pe care le au oamenii acolo și am făcut adresa către domnul primar, pentru a se rezolva. Conform legii, în termen de 30 de zile trebuie să dea un răspuns și noi să informăm cetățenii”, a declarat preşedintele PNL Câmpina, Virgil Guran.
Va fi o variantă populistă și scrisă a „telefonului fără fir”, în care oamenii din cartiere dau tonul, partidul recepționează și dă glas, mai departe, nemulțumirilor, pentru ca, ulterior, să întoarcă răspunsul autorităților către cetățeni. În ceea ce privește avantajul concret al acestui sistem nou pus la cale, liderii acestui partid au declarat că vor face demersuri pentru ca solicitările câmpinenilor să fie cât mai repede rezolvate de cei care sunt în măsură să facă acest lucru.
Vor face chiar presiuni, dacă va fi cazul, bazându-se în acest sens pe presa locală. „O să trăim și o să vedem ce-o să se întâmple, ce rezultate va da acest sistem. O sa vedem dacă se rezolvă mai repede problemele noastre”, a declarat câmpineanul Ion Dumitrescu.Relu NISTOR

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co