Administratie

Un nou consilier, la Sinaia

o-alta-schimbare-in-cl-sinaiaFrământările de pe scena politică din Sinaia au efecte în administraţie, respectiv în Consiliul Local, care are un nou membru, începând de săptămâna trecută. Anunţul a fost făcut în şedinţa extraordinară a aleşilor locali.
Fostul consilier Marian Buzea şi-a încetat mandatul, fiind înlocuit de social-democratul Constantin Marina. Schimbarea a fost făcută în urma unei adrese înaintate de conducerea PSD. Conform acesteia, Marian Buzea s-a înscris în alt partid, pierzându-şi astfel calitatea de membru al formaţiunii politice respective şi, implicit, calitatea de consilier local. Noul reprezentant PSD, Constantin Marina, şi-a început mandatul cu depunerea jurământului de credinţă în faţa aleşilor sinăieni. Constantin Marina este expert contabil de profesie şi nu a mai ocupat până acum funcţia de consilier local.
Aceasta nu este singura schimbare realizată în instituţia din fruntea oraşului. În luna februarie, scaunul fostului social-democrat Viorel Sisea a fost ocupat de un alt reprezentant PSD din Sinaia, respectiv Marian Zidaru. A. A.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co