Administratie

Se face loc pasarelelor

Montarea pasarelelor la intrarea în municipiul Câmpina este gata să fie începută, excavatoarele pregătind, deja, terenul pentru viitoarele fundații.

La Câmpina au început, săptămâna trecută, pregătirile pentru demararea proiectului de amplasare a două pasarele la intrarea în localitate, dinspre DN1.
Acum se face organizarea de şantier pentru investiția de șase milioane de euro. Societatea comercială care a câştigat licitaţia pregăteşte terenul pentru viitoarele fundaţi. În acest timp, este nevoie ca administraţia locală să se ocupe de un „mic” amănunt: mutarea întregii reţele de înaltă tensiune, care face aproape imposibilă realizarea celor două pasarele.
„Sunt două rețele de tensiune care, fie au fost mutate – asta este rețeaua de joasă tensiune care alimenta locuințele de pe partea dreaptă, cum intrăm în Câmpina-, pe niște stâlpi de lemn, provizoriu, în curțile cetățenilor, fie rețeaua de înaltă tensiune pe care o vedem în spate, care trebuie mutată, pentru că afectează tronsoanele de ieșire pe pasarelă. Aceasta este doar o lucrare ajutătoare, pentru realizarea acestei lucrări tip autostradă”, între Câmpina și DN1, a declarat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu.

Schimbări de ultimă oră
Pe de altă parte, au apărut şi unele modificări în ceea ce priveşte proiectul original.
Ceea ce reprezintă, de fapt, un lucru bun, având în vedere că, dacă se vor respecta termenele, lucrarea ar trebui să fie gata în doar patru luni. timp în care şoferii câmpineni și toți ceilalți care vor tranzita zona, vor avea ceva de furcă în ceea ce priveşte traficul între Bulevardul Dacia şi DN1. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co