Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Un institut ortodox din SUA, 13.000 dolari pentru asociatia Pro Vita de la Valea Plopului

Institutul Ortodox “Sfântul Vladimir” din New York a donat suma de 13.000 de dolari asociaţiei Pro Vita din comuna prahoveană Valea Plopului.

Banii au fost colectaţi anul trecut în urma participării Institutului Ortodox din New York la manifestarea cunoscută sub numele de “Ziua globală a dăruirii”, marcată la sfârşitul lunii noiembrie.

Asociaţia Pro Vita de la Valea Plopului este cunoscută nu doar la nivel naţional, ci şi peste hotare, ceea ce face ca un număr mare de persoane sau instituţii să contribuie cu fonduri pentru desfăşurarea activităţii acesteia.

Dată fiind această campanie de donaţii, preşedintele institutului ortodox american a fost prezent recent în România, ocazie cu care a vizitat şi aşezământul social din judeţul Prahova. Banii din donaţie vor fi folosiţi pentru extinderea spaţiilor existente în cadrul amenajărilor deja realizate la Valea Screzii.

Pro Vita este o asociație coordonată de preotul Nicolae Tănase ce oferă adăpost, asistență medicală și acces la educație copiilor orfani și familiilor aflate în dificultate. Aceasta mai contribuie la sprijinul familiilor ce sunt afectate de dificultăți financiare și, de multe ori, previne decizia mamelor de a renunța la copilul încă nenăscut.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co