Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Ploiesti, gazda concursurilor destinate voluntarilor din serviciile pentru situatii de urgenta

Terenul de sport al Colegiului „Lazăr Edeleanu” din Ploiești, va fi, miercuri și joi, gazda fazei județene a concursurilor profesionale destinate Serviciilor Voluntare și Private pentru situații de urgență din șase județe, în cadrul cărora acestea își vor dovedi aptitudinile și calitățile de pompieri.

La această etapă vor participa loturile câștigătoare a etapelor județene din Giurgiu, București – Ilfov, Argeș, Teleorman, Dâmbovița și Prahova.

Concursul cu tematică specifică serviciilor pentru situații de urgență are caracter tehnico-aplicativ și sportiv și se organizează anual cu pompierii civili din cadrul serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, care activează în cadrul primăriilor și al societăților comerciale din fiecare județ. Întrecerea constă în trei probe de concurs: „Pista de îndemânare și viteză”, „Dispozitivul de intervenție” și „Ștafeta 4×100 m”.

Pe parcursul acestor manifestări, sunt avute în vedere dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acțiunilor de intervenție în situații de urgență, evaluarea nivelului de pregătire, a capacității de intervenție și popularizarea în rândul cetățenilor a unor aspecte specifice activităților desfășurate de către serviciile voluntare și private pentru situații de urgență.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co