Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Un baietel de 5 ani are nevoie urgenta de tratament pentru a putea trai

Miercuri, 29 august 2018, în intervalul orar 16.00-19.00 pe zona pietonală din Piaţa “Nichita Stănescu “ din Ploiești va avea loc evenimentul “Suflete pentru Teodor “.

Acțiunea are ca scop strângerea de fonduri pentru Nicolae Teodor Popescu, un băieţel în vârstă de cinci ani din oraşul Vălenii de Munte, diagnosticat cu paralizie cerebrală, tetrapareza spastică.

El are nevoie de aproape 43.000 de euro pentru tratament, suma fiindu-i necesară pentru realizarea a cel puțin patru şedinţe cu celule stem.

Evenimentul este organizat de Info Ploieşti City şi DJ Kabal, în colaborare cu ACS D.Victoria Ploieşti (secţia de kickboxing Ciprian Ardeleanu TEAM) şi va conţine momente de dans, muzica live, zumba, fetno dance, momente de belly dance și demonstraţii de kickboxing.

Nu va lipsi nici o demonstraţie a toboşarilor de la Organizaţia Umanitară Concordia, o expoziţie de pictură a deţinuţilor de la Penitenciarul Ploieşti şi expoziţii (cu vânzare) de hand made.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei  Municipiului Ploieşti, SGU Ploieşti, Poliţiei Locale Ploieşti, Jandarmeriei Prahova, ISU Prahova, RĂSP Ploieşti.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co