Sport

Tricolorul Breaza obţine prima victorie

Tricolorul Breaza – CSM Târgovişte 2-1 (1-1)
Miercurea trecută, pe stadionul „Parc” din Breaza, în prezenţa a 200 spectatori, echipa locală a susţinut un nou joc de verificare, de această dată adversară fiindu-i formaţia de liga a 3-a, CSM Târgovişte.
După un joc viu disputat, cu faze spectaculoase, echipa tehnicienilor Florin Stăncioiu-Costin Plăvache a reuşit să obţină prima victorie din această vară, cu toate că echipa a folosit mulţi jucători pe parcursul jocului.
Au evoluat următoarele echipe:
Tricolorul Breaza : Oghinciuc-Samson, Forika, Apostol, Raţă, Andreea Sevilia, Ghidia, Liuba, Puie, Vasilescu, Vişan (au mai evoluat Boiţan-Omar, Olteanu, Negotei, Turiac, Marinescu şi Belli)
CSM Târgovişte: Zecheru-Dinu, Moroiţă, Oană, Iuba, Mihai Petre, Boros, Zamfir, Cernea, Săndulescu, Pârvu (au mai jucat Lunescu, Gâldău, Reginaldo, Bârsănel şi Penescu).
Au marcat: Andreea Sevilia (min.10) şi Vasilescu (min.89, penalti) – pentru brezeni, Săndulescu (min.21,penalty) – pentru târgovişteni.
Antrenorul Stăncioiu nu a fost mulţumit de evoluţia echipei sale, asta şi din pricina fluctuaţiei de jucători, neputând folosi o formulă ideală de joc, mai ales că, din motive medicale, nu au fost apţi câţiva jucători, consideraţi „de bază”, cum ar fi Câţa şi Cătălin Cursaru.
Să sperăm că, până sâmbătă, când va avea loc debutul oficial pe a doua scenă fotbalistică a ţării, echipa din Breaza se va pune la punct, adversara sa fiind a doua echipă a clubului Dinamo Bucureşti.Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co