Actualitate

Travel Mix a intrat în casele românilor

Joia trecută, la Palatul Parlamentului, a fost lansat oficial postul de televiziune Travel Mix, ce poate fi vizionat atât în România cât și în întreaga Europa.

Televiziunea este destinată tuturor celor care iubesc natura și călătoriile. “Acest canal de turism presupune o altă formă de televiziune, o televiziune aproape de turiști, pe de-o parte, iar pe de altă parte, aproape de cei din industria de turism.
Presupune conținut de relaxare, cu imagini inedite, povești ale unor destinații care prea puțin au fost promovate, înseamnă mai mult decât înseamnă orice altă formă de promovare din România. Ne propunem să aducem ceva nou, ceva inedit.
Vrem să diversificăm, să oferim conținut atât destinațiilor interne, cât și destinațiilor externe. N-aș putea să spun că există o pondere pe care ne-am propus noi să o realizăm…, încercăm să identificăm foarte multe locuri în România care merită vizitate”, a declarat directorul general Travel Mix, Laurențiu Megelea.
Urări de intrare pe piață
Președintele  Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, Corina Martin,  directorul general al Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului, Paul Mărășoiu, vicepreședintele Asociației Somelierilor din România, Virgil Dumitrașcu, sunt doar câteva nume importante care au fost alături de Travel Mix  în momentul în care postul de televiziune a făcut primul pas.
„Este o premieră și este un lucru foarte necesar, de mult timp, este extrem de bine că se întâmplă astăzi. Poate nu e întâmplător sloganul nostru – O 9 atitudine în turism-, cu care am deschis târgul, pentru că, iată, ne propunem lucruri extrem de serioase și proiecte mari.
Proiectul vostru, al Travel Mix, acela de a fi prima televiziune de turism, este, fără îndoială, extrem de important”, a declarat președintele ANAT, Corina Martin.
„Nu pot decât să felicit inițiatorii acestui demers, este clar o necesitate de a putea comunica în mod coerent pe domeniul turismului”, a spus directorul general în Ministerul Turismului, Paul Mărășoiu.
„Mă bucur că este lansat cu ocazia acestui târg.
În al doilea rând, aprecierile noastre, ca Asociație a Somelierilor din România, pentru faptul că a luat ființă, în sfârșit, primul canal dedicat turismului.
Dumneavoastră împreună cu noi sau noi împreună cu dumneavoastră putem ajuta la dezvoltarea turismului și a părții de gastronomie existente în România. Multă baftă!
Să ne vedem peste 50 de ani în aceeași ipostază!”, a conchis vicepreședintele Asociației Somelierilor din România, Virgil Dumitrașcu.
Opinia publicului
La lansarea postului Travel Mix au fost mulți vizitatori care s-au interesat de această apariție pe piața media. „Se simțea o necesitate a unui canal axat pe turim, deoarece în afară de târgurile care sunt organizate anual, nu aveam o altă sursă de a afla despre programe, oferte turistice…”, a spus unul dintre vizitatorii târgului. „Mi-ar plăcea să văd imagini de pe alte meleaguri și chiar din țara noastră, pentru că România este o țară superbă”, a mărturisit o tânără din public, participantă la lansare. Postul Travel Mix aparţine societăţii Mixmontan, care deţine Valea Prahovei TV, săptămânalul Valea Prahovei şi postul de radio Best FM.
Iubitorii turismului se pot adresa firmelor furnizoare de servicii de televiziune prin cablu, pentru a solicita introducerea postului Travel Mix în grila lor de programe.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co