Eveniment

Travel Mix a împlinit un an

Televiziunea naţională de turism Travel Mix a sărbătorit, joia trecută, un an de emisie. Aniversarea a fost celebrată în cadrul ediţiei de primăvară a Târgului Naţional de Turism al României.

Travel Mix a trecut, astfel, de primul mare hop pentru o televiziune naţională.
La un an de la lansare, reprezentanţii postului sunt optimişti cu privire la şansele de dezvoltare ale canalului de nişă.
Emisiuni noi îşi vor găsi locul în grila de programe şi sunt şanse ca distribuţia programelor să fie extinsă.
“Primul an a fost destul de greu, pentru că am trecut prin această perioadă economică mai complicată, însă sperăm ca lucrurile să se schimbe, să fie din ce în ce mai bine. Oricum, în orice afacere, primul an este cel mai greu. Planurile de dezvoltare ar fi acelea de realizare a unor emisiuni cât mai interesante, mai bune din punct de vedere al calităţii…, tot timpul este loc de mai bine! Avem intenţia ca pe viitor să oferim şi un stream HD, pentru că tehnologia permite lucrul ăsta şi poate mai târziu să realizăm şi un canal Travel Mix care să fie destinat incoming-ului, să fie subtitrat, să aducă cât mai mulţi turişti în România”, a declarat directorul general al televiziunii Travel Mix, Laurenţiu Megelea.

Varietate de programe
Travel Mix promovează turismul în toate formele lui: turismul de afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism.
O echipă tânără vă invită, în fiecare zi, să descoperiţi noi destinaţii turistice şi să călătoriţi, măcar pe calea undelor, spre tărâmuri exotice.
“Am găsit o echipă tânără, dornică de muncă şi de cunoaştere şi asta mă face să sper că vom avea din ce în ce mai multe  programe, mai diversificate şi, bineînţeles, mai bune”, a declarat directorul de programe al televiziunii Travel Mix, Emilia Duport.
Printre emisiunile noi care vor compune grila de programe Travel Mix se numără “City Break”, care va promova marile capitale europene, o emisiune despre istoria vinului şi un program despre piaţa imobiliară, care va pune accentul pe casele de vacanţă.
Alexandra NISTOROIU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co