Actualitate

Toaleta de 100.000 de euro in centrul Ploiestiului

Consiliul Local a aprobat realizarea studiului de fezabilitate pentru reabilitarea toaletei publice din parcul Toma Socolescu. Suma necesară realizării proiectului se ridică la suma considerabilă de 100.000 de euro.

Aprobarea nu a fost scutită de controverse, consilierii liberali propunând prorogarea proiectului pentru refacerea calculelor, în ideea că ar fi existat posibilitatea ca valorile estimative să fie mai mici.

Din fericire, lucrurile s-au lămurit în timpul ședinței, când Direcția Tehnic-Investiții a anunțat că studiul de fezabilitate este realizat de Serviciul de Gospodărire Urbană, societate aflată în subordinea Consiliului Local Ploiești.

Astfel, consilierii locali PSD și ALDE și-au dat acordul, proiectul fiind votat fără dificultăți. Acum, municipalitatea trebuie să demareze procedura de licitație pentru contractarea unei societăți care să se ocupe de reabilitarea toaletei publice.

Valoarea estimativă va fi stabilită în funcție de valorile din studiul de fezabilitate, respectiv valoarea maximă de 432.000 de lei sau valoarea minimă de 317.000 de lei.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co