Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Tinerii şi veteranii, la un loc

jandarmi-1Centrul de Perfecţionare a Cadrelor pentru Comunicaţii, Informatică şi Logistică al Jandarmeriei din Câmpina a avut, pe 30 martie, motiv de sărbătoare.

Angajați tineri şi veterani s-au adunat cu ocazia aniversării înfiinţării acestei unităţi, al cărei scop a fost, de-a lungul timpului, de a pregăti personalul militar pentru transmisiuni.
A fost şi un prilej pentru ca persoanele trecute în rezervă să-şi amintească de vremurile de acum 30 – 40 de ani.
„Este un prilej deosebit de a ne revedea, măcar o dată la un an, cu cei care am desfăşurat o activitate îndelungată, şi cu cei pe care i-am lăsat în urma noastră pentru a continua tradiţiile şi activitatea acestei unităţi”, a declarat colonelul în rezervă Viorel Bociu.
În cadrul filmului care a fost prezentat la manifestare s-a vorbit şi despre cei care ar fi putut să devină veterani, dar au avut neșansa de a fi prezenți, în decembrie 1989, la Otopeni. „Nu se pune problema, nu s-a pus niciodată! Nu avem cum să-i uităm! Niciodată nu se va întâmpla aşa ceva…, nu avem cum să uităm ce s-a întâmplat în decembrie, la Otopeni”, a declarat colonelul Ion Grecu.
Unitatea de jandarmi s-a construit între anii 1935 – 1936, unde a funcţionat Regimentul 1 Infanterie Uşoară „Principele Carol”. Acum este un centru de perfecţionare și jandarmii câmpineni au de gând să ducă istoria mai departe. R. N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co