Cultura

Teme de iarnă

Biblioteca Judeţeană „Nicolae Iorga” din Ploieşti a găzduit, săptămâna trecută, vernisajul expoziţiei de fotografie care a avut ca temă iarna.

Într-o perioadă în care cultura nu mai este pe primul plan, iar valorile morale şi artistice nu mai sunt apreciate, zece tineri fotografi din Ploieşti, membri ai unui club de profil din oraş, au încercat să impresioneze prin complexitatea subiectului ales. Artiştii au expus 50 de fotografii, în care au surprins ipostaze inedite ale anotimpului rece.
„Tema aleasă, iarna, a fost foarte ofertantă. Pentru mine este un plus de experienţă. Este foarte interesant să poţi observa şi surprinde în acelaşi timp diferite ipostaze ale iernii”, a declarat fotograful Lorena Vasiloaia.
Astfel de vernisaje vor fi realizate periodic. „La finalizarea fiecărui atelier de lucru, noi organizăm câte un vernisaj şi de fiecare dată abordăm o temă nouă. Vrem, astfel, să iniţiem tinerii în arta fotografiei şi, de ce nu, să-i ajutăm să devină fotografi profesionişti”, a declarat Cătălin Munteanu, coordonator al grupului de fotografie.
Expoziţia este deschisă la Biblioteca Judeţeană „Nicolae Iorga”, toată luna martie. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co