Imobiliare Valea Prahovei
Cultura

Teatrul Proiect – În programul viitor: „Doi x Doi”

image62Teatrul Proiect va aduce luna următoare pe scena Casei de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina, piesa „Doi x Doi”.

Continuând seria reprezentaţiilor de gală, Teatrul Proiect propune publicului local ceva cu totul şi cu totul de excepţie. „În luna mai venim iar cu Teatrul Naţional din Bucureşti, cu un spectacol în care apar Maia Morgenstern, Mircea Rusu şi încă alţi doi actori. Este un spectacol pe care am vrut să-l aducem mai de mult şi acum am găsit momentul să-l aduc, ca să fie un cadou după sărbătorile de Paşti. Biletele se vor pune în vânzare la Casa de Cultură şi se pot face şi rezervări la telefoanele care sunt scrise pe afiş, dar este timp destul, astfel încât cei care sunt interesaţi se pot grăbi să le cumpere”, a declarat directorul Teatrului Proiect din Câmpina, Adrian Dochia.

Ofertă diversificată
Preţul biletelor variază, astfel încât oricine doreşte să vină la teatru, o poate face.
„Costă 50 de lei pentru un loc în prima parte a sălii, 40 de lei în partea a doua a sălii, iar pentru pensionari şi elevi biletul este 30 de lei”, a spus Adrian Dochia.
“Doi x doi”, în regia lui Vlad Stănescu, pune în scenă două piese distincte, aparent fără legătură: “Tigrul” de Murray Schisgal şi “Amantul” de Harold Pinter.
„Stimaţi câmpineni, după ce terminaţi cu sărbătorile de Paşte vă aşteptăm la o sărbătoare teatrală cu acest spectacol al Teatrului Naţional din Bucureşti”, a transmis publicului, Adrian Dochia. E. T.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co