Cultura

„Caramitru – Mălăele, câte-n lună şi în stele”

atr4770Casa de Cultură „Geo Bogza” din Câmpina a găzduit, săptămâna trecută, preţ de două ore, piesa de teatru „Caramitru – Mălăele, câte-n lună şi în stele”.

Spectacolul s-a bucurat de un real succes în rândul câmpinenilor.
„Ne aşteptam să fie un spectacol deosebit. Ne bucurăm că am putut să-l vedem”, a declarat una dintre spectatoare.
„E altceva, cu totul altceva decât am văzut până acum, dar este cu adevărat frumos, emoţionant. Venim de fiecare dată la teatru, cu mare plăcere”, a declarat  o altă persoană care a fost prezentă în sală. „Cheia succesului este să aducem spectacole de calitate… Acum vă spun ceva… La «Gaiţele», sala a fost şi mai plină decât acum, deci loc este, nu asta este problema; problema este ca lumea să-şi dorească să vadă spectacole bune, iar noi, în Teatrul Proiect garantăm spectacole de calitate”, a declarat directorul Teatrului Proiect, Adrian Dochia.

Impresia oaspeţilor
Actorul Ion Caramitru a fost impresionat de scena Casei de Cultură din Câmpina. Acesta i-a sfătuit pe localnici să aprecieze ceea ce au. „Aici, în Câmpina, există această sală minunată, o sală foarte bună, care cu mai multă atenţie şi cu grijă – ştiţi că eu am dat din scaunele Teatrului Naţional, care vor fi schimbate, vor fi montate aici, când începe reconstrucţia–, are şi fosă şi se poate face şi teatru muzical. Este o mare minune, să aveţi grijă de ea”, a spus actorul Ion Caramitru, la finalul spectacolului care a încântat pe toată lumea. Elena TOMA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co