Cultura

Concurs – Premiile “România, citeşte-mă!”

romania-citeste-maCâştigătorii concursului “România, citeşte-mă!” desfăşurat luna trecută la Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina, au intra în posesia premiilor.

“La început am fost puţin suspicioasă, dar văzând iniţiativa domnului Dochia am considerat că este bine să încercăm. Copiii au citit, ei citesc de obicei…
Poate că atunci când au ţinut concursul pe clasă nu au obţinut 100 de puncte şi acest lucru i-a ambiţionat. Ce m-a impresionat pe mine foarte mult a fost faptul că n-au avut emoţii”, a declarat  educatoarea Cristina Badea, de la Şcoala “Alexandru I. Cuza” din Câmpina. “Am citit «Fram ursul polar», «România citeşte-mă», «Legendele Olimpului» şi multe poveşti… Voi mai citi şi de acum înainte, cu siguranţă”, a spus o elevă câştigătoare.

romania-citeste-ma1Iniţiativă apreciată
La înmânarea premiilor au fost prezenţi primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu şi preşedintele Comisiei de Cultură, Florin Frăţilă.
“Trebuie să recunosc că nu am ştiut despre ce este vorba şi am avut chiar o opinie negativă în timpul şedinţei Consiliului Local, legat de acest concurs. Ulterior, văzând că este vorba de copii şi concursul a fost de cultură generală şi întrebările au fost puse după ce copiii au fost nevoişţi să citească nişte cărţi, m-am bucurat foarte mult că s-a ivit această idee de concurs”, a declarat primarul Câmpinei, Horia Tiseanu.
“Este o chestie extraordinară. Au participat peste 350 de copii din toate şcolile câmpinene”, a spus Florin Frăţilă.
Câştigătorii primei ediţii au fost elevii clasei a IV-a A de la Şcoala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza”, care au fost recompensati cu un raft cu cărţi. Următoarea ediţia a concursului “România, citeşte-mă!” va avea loc anul următor. Elena TOMA

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co