Actualitate

TCE promite sa monteze inca 20 de automate de bilete in urmatoarele doua luni

Reprezentanții TCE Ploiești promit că, în următoarele luni, vor monta în municipiu încă 20 de automate de bilete, pe lângă cele existente deja, iar până la 1 noiembrie vor dota mijloacele de transport în comun cu dispozitive care să le permită călătorilor să achiziționeze bilete cu ajutorul cardului.

Potrivit Actualității Prahovene, termenele apar în proiectul de hotărâre actualizat, privind ajustarea tarifelor la transportul în comun, care se referă la scumpirea unui bilet de călătorie, de la 2 la 2,5 lei, și a unei legitimații de o zi, de la 4 la 6 lei.

Vestea scumpirii nu a fost primită prea bine de utilizatorii transportului în comun, astfel încât Comisia pentru utilități publice, calitatea vieții și protecția mediului din cadrul Consiliului Local Ploiești i-a solicitat operatorului să vină totuși cu niște propuneri de îmbunătățire a serviciilor oferite, mai precis în sensul extinderii rețelei de vânzare a biletelor de călătorie.

“TCE S.A. va achiziționa, din surse proprii, un număr de 20 de distribuitoare automate de vânzare titluri de călătorie, din care un lot de 10 bucăți până la finele anului 2018, iar diferența de 10 bucăți în primul trimestru al anului 2019”, se arată în noua variantă a proiectului de hotărâre ce va ajunge pe masa Consiliului Local.

În plus, “în raportul de specialitate al S.C. TCE S.A. se precizează faptul că societatea de transport se angajează ca, pentru îmbunătățirea calității serviciului prestat, cel mai târziu începând cu 01.11.2018, toate mijloacele de transport utilizate de SC TCE SA Ploiești pentru transportul public de călători vor fi dotate cu câte două automate bancare de la care posesorii de card bancar emis de orice bancă vor putea să achiziționeze bilete de călătorie”, se mai arată în documentația atașată proiectului.

Este vorba despre un contract semnat la finalul lunii iulie de conducerea societății, care anunța, la vremea respectivă, că în cel mult două luni dispozitivele vor apărea în toate autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele societăţii, în baza unui parteneriat cu o instituţie bancară care va suporta cea mai mare parte a costurilor aferente acestei investiţii.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co