Actualitate

TCE anunta prin afise suspendarea gratuitatilor, de la 1 iulie

În mijloacele de transport în comun din Ploiești au fost lipite astăzi afișe prin care salariații TCE anunță călătorii că, începând cu 1 iulie, dispare gratuitatea pentru anumite categorii sociale.

Sindicatul Transportatorilor din Ploiești consideră demersul ca fiind un gest normal prin care să aducă la cunoștința populației faptul că TCE nu mai dispune de bani pentru acordarea gratuităților de la 1 iulie.

Salariații TCE sunt nevoiți să suspende acordarea gratuităților ca urmare a deciziei majorității din Consiliul Local Ploiești de a nu aproba bugetul societății, buget în care erau incluse și sumele necesare acoperirii subvenției la transportul pensionarilor, elevilor și studenților după data de 1 iulie.

Astfel, la ultima ședință a consiliului local, din 16 mai, aleșii PSD -ALDE au considerat că aprobarea bugetului de la TCE nu reprezintă o urgență.

Mai mult, banii care urmau să fie prevăzuți pentru suplimentarea fondurilor pentru acordarea de gratuități au fost direcționați către fondul de urgență.

Suspendarea acordării gratuităților pentru transportul în comun din Ploiești va afecta aproximativ 35.000 de pensionari și circa 7.000 de elevi.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co