Actualitate

Taximetriştii, luaţi la bani mărunţi

Taximetriştii din zona centrală a Ploieştiului au fost luaţi la bani mărunţi, săptămâna trecută, de către oamenii legii.

Acţiunea poliţiştilor de la Circulaţie a fost demarată după ce a fost semnalat faptul că taximetriştii încalcă destul de des regulile de circulaţie. Întoarceri neregulamentare, opriri şi staţionări în alte părţi decât cele permise, sunt cele mai frecvente abateri ale unora dintre cei care au fost amendaţi de poliţişti.
Controlul nu a fost tocmai pe placul taximetriştilor, aşa că cei mai mulţi dintre ei au refuzat să semneze procesele verbale întocmite de către poliţişti. „A fost  realizat un control în zona centrală a Ploieştiului care a vizat sancţionarea conducătorilor auto care opresc neregulamentar şi nu respectă indicatoarele de oprire, de staţionare şi inclusiv a celor care efectuează activitatea de taximetrie şi nu respectă locurile destinate acestui scop. Cu aceştia nu prea avem o relaţie tocmai bună din păcate. Pentru că nu respectă regulile de circulaţie, iar atunci când li se întocmeşte proces verbal refuză să semneze”, a declarat agentul Paul Gogonea, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Prahova.
Asemenea acţiuni vor mai fi făcute şi în perioada următoare, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii cât mai bune măcar în zona centrală a oraşului.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co