Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Târgul Internaţional de turism

Operatorii de turism şi-au dat întâlnire la Târgul “Winter Holiday” 2011.

Palatul Parlamentului a găzduit, în perioada 29 septembrie – 2 octombrie, Târgul Internaţional de Turism Winter Holiday, unde peste 80 de expozanţi din domeniul turismului – hotelieri, agenţii de turism, asociaţii şi organizaţii de promovare a turismului, companii aeriene ş.a. – şi-au prezentat pachetele turistice promoţionale pentru iarna 2011-2012.
Din ce în ce mai mulţi români sunt interesaţi de vacanţele din sezonul de iarnă şi au nevoie de cea mai bună alegere, aşa încât targul şi-a propus și a reușit să ofere expozanţilor posibilitatea de a vinde cât mai multe vacanţe de iarnă, într-un cadru cât mai adecvat, atât pentru destinaţii interne, cât şi externe.
Winter Holiday s-a adresat publicului larg şi profesioniştilor din turism, care au oferit şi anul acesta pachete turistice promoţionale în cadrul campaniei: „O 9 atitudine în turism”.
Un aspect important a fost și faptul că în cadrul târgului au fost acordate premii pentru vizitatori, constând în pachete turistice în România şi în străinătate.
Participarea la tombolă s-a făcut pe baza biletului de intrare.

Un real succes, an de an
Ediţiile precedente ale Târgurilor de Turism marca ANAT au fost evenimente de succes, dovadă numărul mare de vizitatori prezenţi.
Târgul a fost organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti şi Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România. ANAT este cea mai puternică organizaţie profesională de turism, având în portofoliul său peste 850 de membri din ţară, cât şi de peste hotare. T. M.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co