Turism

Brașov Business Days

Un nou eveniment Business Days 2011 a avut loc în Brașov zilele trecute. Evenimentul a menținut structura și modul de organizare de la Timișoara Business Days, în conformitate cu conceptul general al evenimentelor Business Days pe anul 2011.

Locatia de organizare a evenimentului a fost Brașov Business Park. 4 conferințe, 12 workshopuri, o suită de aproximativ 40 de speakeri de top; invitați speciali în fiecare zi a evenimentului… De asemenea, în fiecare seară a fost organizată o sesiune de Business Networking pentru 30 sau 40 de oameni de afaceri atent selecționați dintre cei înscriși pe lista de intenție. Toți participanții au putut participa și la o tombolă cu numeroase premii constând în excursii, weekend-uri romantice, ieșiri de aventură, aparate foto, telefoane mobile, DVD-uri, cărți de afaceri, cursuri de yahting, vinuri de colecție, rochii de gală, coșuri de produse și multe altele.
În cadrul acestui eveniment au fost organizate un târg și o expoziție focusate pe turism de afaceri leisure și SPA, unde au expus în jur de 30-35 de companii din domeniile menționate. De la târg nu au lipsit o serie de oferte gen last minute, pachete de business interesante sau pachete de “răsfăț și relaxare”. În paralel cu acest târg și expoziția turistică, în fiecare zi, în pauza de prânz, s-a organizat un concurs de gătit, care în prima zi a avut tematica orientată spre mâncare sănătoasă, iar a doua zi a constat într-o competiție de creativitate în zona mâncărurilor tradiționale. Participanții la Brașov Business Days au fost juriul pentru acest târg și au votat pentru măncărurile pe care le-au servit, câștigătorul fiind cel care a strâns cele mai multe voturi.
Editia a IV-a Business Days s-a încheiat pe 30 septembrie, cu o seară de gală în cadrul căreia a avut loc un concert de muzică clasică, o demonstrație de tango și salsa, spectacol cu focuri și lumini, bal mascat și multă distracție, mâncăruri tradiționale, stropite din belșug cu vin și bere. T. M.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co