Actualitate

Ploiestenii pot merge la Târgul de Toamnă

Începând de astăzi, cea de-a XVII- a ediție a Târgului de Toamnă de la Ploiești și-a deschis porțile pentru toți cei interesați să simtă și să se bucure mai intens de gustul anotimpului recoltei.

În cadrul acestuia, peste 60 de comercianți au expus cea mai bună marfă în Parcul Toma Socolescu din centrul municipiului.

Festivitatea de inaugurare a evenimentului s-a bucurat de prezența unor personalități marcante, printre care  prefectul județului Prahova, Mădălina Lupea, și viceprimarul Ploieștiului George Pană. Aceștia au gustat din mustul proaspăt și i-au felicitat pe producători pentru roadele bogate din această toamnă.

Atmosfera a fost încinsă de Orchestra Filarmonicii „Paul Constantinescu”; aceasta a susținut în fața celor prezenți un concert de muzică populară.

Până pe 10 octombrie, comercianți veniți din tot județul își vor expune marfa la prețuri accesbile pentru cei care vor să își umple cămara cu produse de cea mai bună calitate. Vinul, mustul, pastrama și preparatele tradiționale sunt numai câteva din delicatesele pe care le găsiți în parcul “Toma Socolescu” din Ploiești.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co