Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Taberele particulare, la mare căutare

tabere-sinaia-2Sinaia a devenit, pentru mulţi tineri, locul unde vacanţele mult visate devin realitate. Părinţii vor să îşi ştie copiii în siguranţă şi, în acelaşi timp, doresc ca ei să beneficieze de cele mai bune condiţii. Aşa că apelează la taberele particulare. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, iar activităţile desfăşurate în minivacanţă sunt variate. Mai mult, în tabere, tinerii au parte de confort şi de supraveghetori care îi tratează cu prietenie. O săptămână petrecută la munte înseamnă drumeţii, vizite la obiective turistice importante, jocuri şi competiţii sportive.
Alexandra Man: „Am venit de la Arad şi sunt pentru prima dată în Sinaia. Mi se pare foarte frumos. În tabără ne distrăm şi avem parte de multe surprize. Vreau să mai vin aici.”
Raluca Moj: „Este excelent aici. Totul este minunat şi este deosebită această tabără. Este pentru prima dată când stau alături de colegii mei în Sinaia şi este superb.”
Tudor Rusan: „Este distractiv în tabără şi avem programate foarte multe activităţi. Sunt încântat de ceea ce am găsit în staţiune. Dar şi de ospitalitatea gazdelor. Sigur voi mai reveni şi în următoarea vacanţă”
Tinerii sunt cazaţi în vile moderne, iar camerele sunt realizate în diferite stiluri, iar preţurile variază, în funcţie de perioada de cazare. „Seriile sunt de 7 zile, iar preţul variază între 60 şi 75 lei/zi în funcţie de perioadă. Condiţiile sunt foarte bune şi important este că tinerii se simt bine şi sunt fericiţi. În afară de vizitarea oraşului Sinaia şi a împrejurimilor, îi ducem la Bran, Slănic, Câmpina, dar şi pe munte”, a declarat Doru Iliescu, administrator de tabără. Ofertele taberelor particulare sunt tentante şi, în acelaşi timp, sunt la mare căutare. Tinerii care vin în Sinaia rămân uimiţi, atât de condiţii, cât şi de frumuseţea muntelui. Mulţi sunt la prima experienţă de acest gen şi îşi doresc să revină în staţiune şi în următoarele vacanţe.
Adelina ANEI

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co