Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Suspecţii jafului de la Barou au fost prinşi

barouToate persoanele care pe 14 martie 2008 au furat seiful din Baroul Avocaților Prahova au ajuns în fața anchetatorilor. Unul dintre indivizi fusese capturat chiar la vremea respectivă, dar ceillalți doi au fost reținuți abia săptămâna trecută.

Suspecții au fost capturați ca urmare a unor descinderi şi percheziţii efectuate în judeţele Prahova, Dâmboviţa și Ilfov, ale lucrătorilor de la Investigaţii Criminale şi luptătorilor SPIR din Capitală. Cei trei indivizi au pătruns prin efracţie într-un birou al instituţiei, situat într-o clădire vecină cu Tribunalul Prahova, din centrul oraşului. Ei au spart trei uşi și au ajuns, în cele din urmă, la seiful în care era depozitată suma de 10.000 de lei. Au ieșit cu obiectul greu de 200 kg în stradă, fără ca vreo persoană să observe ceva ciudat. Unul dintre cei trei a fost prins chiar în ziua respectivă și banii au fost recuperați, dar ceilalți doi au reușit să scape. Acum, nouă persoane sunt suspectate  că fac parte dintr-o rețea care se ocupa cu furturile din locuințe dar și cu spargerea de  societăți comerciale.

La audieri
Perchezițiile au vizat domiciliile acestora. În Prahova, polițiștii și procurorii au descins în orașele Vălenii de Munte și Ploiești. Până în prezent, au fost reținute cinci persoane, care au ajuns la Poliția Capitalei pentru audieri, iar alte trei sunt în afara țării – una e arestată în Grecia. Cel de-al nouălea individ este și el în atenția oamenilor legii. În timpul perchezițiilor, anchetatorii au căutat bunuri provenite din furturi și spargeri, dar și uneltele folosite la aceste lovituri. Hoții operau “la pricepere”, adică forțau ușa, sau rupeau butucul pentru a pătrunde în locuință. R. E.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co