Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Incendiu produs de la o priză

O agenție de închirieri auto de pe Strada Andrei Mureșanu a fost la un pas să se facă scrum, marțea trecută, din cauza unui scurt-circuit produs la o priză. Din fericire pentru proprietarii firmei, un băiat în vârstă de doar 17 ani, care trecea prin zonă, a observat că iese fum și a anunțat la timp pompierii, ba chiar a încercat să stingă el flăcările ce amenințau să se extindă.
“Am fost în trecere și am văzut că iese fum. Am încercat să forțez ușa și nu am putut. Am adus un levier, am deschis ușa și geamul, am intrat înăuntru și am aruncat cu niște găleți cu apă. Nu mi-a fost frică”, a declart martorul Nichita Ilie.
“Era un tânăr care a văzut, îl felicit și-i mulțumesc din suflet. Dumnealui a salvat toată situația”, a spus Maria Ticereanu, proprietara spațiului comercial.
Întregul mobilier din încăpere a luat foc, dar proprietarii se bucură că nimeni nu a fost rănit. Intervenția pompierilor a limitat mult pagubele ce se puteau produce. Documentele agenției, care urma să își redeschidă biroul chiar în această săptămână, au fost salvate. R. E.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co