Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Vindea motorina din compactor

motorinaLucrările la autostrada București-Brașov nu par să înainteze pe tronsonul din Prahova. În schimb, unii angajați ai firmelor de construcții prosperă de pe urma șantierului, prin furtișag.

Jandarmii prahoveni au surprins într-una din serile săptămânii trecute, o afacere în desfășurare. Șoferul unui compactor folosit la construcția autostrăzii pentru tronsonul Gherghiţa – Fânari a fost prins în flagrant în timp ce vindea motorina din rezervorul compactorului, unor persoane. “Efectivele de jandarmi au surprins cinci persoane care sustrăgeau motorină dintr-un utilaj de tasare a balastrului, șoferul având complici doi paznici din tura de noapte, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Prahova”, maiorul Leonard Dragomirescu.
De altfel, nu era prima dată când angajatul firmei de construcții făcea astfel de afaceri, ci pentru a treia oară, după cum a declarat oamenilor legii.
„Sustrăgea cu ajutorul unui furtun, în bidoane de plastic, pe care le încărcau într-un autoturism. Apoi plecau”, a explicat maiorul Dragomirescu.

Oameni „cinstiți”
Cumpărătorii, însă, nu se văd cu nimic vinovați. „Nu suntem din ăia de dat în cap, suntem oameni liniștiți. Asta este, s-a întâmplat…, asta e a doua oară. Am venit anul trecut și acum a doua oară, nu am venit în fiecare zi”, a declarat unul dintre cumpărători. Acesta, însoțit de un altul, s-a deplasat în zona unde era parcat compactorul, cu un autovehicul, în care avea 18 bidoane a 20 de litri fiecare. Până în momentul surpinderii sale de către jandarmi, aceștia reușiseră să sustragă 100 de litri de motorină. Atât șoferul, paznicii cât și cumpărătorii vor fi cercetați pentru infracțiunea de furt calificat, dosarul făcut de jandarmi fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești în vederea continuării cercetării.Raluca EPARU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co