Actualitate

Surpare de teren în Telega

La nici trei săptămâni de când administraţia comunei Telega se confrunta cu o alunecare de teren foarte gravă în localitate, o alta problemă îi dă noi bătăi de cap.

Telega este una dintre localităţile cu risc ridicat de aluncări şi surpări de teren, fiind aşezată într-o zonă în care solul este bogat în sare. Situaţia cu care se confruntă primarul Ilie Gheorghe este una foarte gravă, o surpare putând afecta şi un drum renovat acum doi ani. „Pământul a început să se dezgheţe, încep să apară surpările de mal… Pe DC 5 Telega-Meliceşti a apărut o surpătură de mal în dreptul podului. Nu ştiu ce măsuri să luăm de urgenţă că deja şi drumul e pus în pericol de a se surpa. Am contactat forurile superioare, respectiv Consiliul Judeţean, Prefectura, Inspectoratul de Stat în Construcţii şi Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a veni la faţa locului, ca să facem necesarul de acte pentru a primi fondurile respective pentru rezolvarea acestei situaţii”, a declarat primarul comunei Telega, Ilie Gheorghe.
Acesta speră să primească ajutor financiar cât mai curând de la Consiliul Judeţean Prahova, pentru a rezolva această problemă critică. E. T.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co