Cultura

Succes pe scena festivalului

Cea de-a doua ediţie a Festivalului de Teatru ”Toma Caragiu” din Ploieşti s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile şi a fost un real success.

Manifestarea culturală s-a încheiat sâmbăta trecută, în forţă, cu două piese de teatru de excepţie.
Prima dintre ele a fost pusă în scenă de actorii teatrului ploieştean, care şi-au încântat publicul cu piesa ”O scrisoare pierdută”, în regia lui Lucian Sabados.
“Se joacă din mai cu săli arhipline… Meritul principal, trebuie să fiu conştient, este al lui Caragiale, care oferă un text fabulos, dar cred că ne putem mândri şi faptul că Marina Constantinescu a selecţionat, din partea teatrului ploieştean, acest spectacol al meu, sigur că mă onorează foarte tare”, a declarat directorul Teatrului ”Toma Caragiu” din Ploieşti, Lucian Sabados.

Toţi ca unu
Cea de-a doua piesă a fost “Miss Daisy şi şoferul ei”, în interpretarea actorilor Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti. La final s-a concluzionat că această ediţie a festivalului a fost un succes nu doar pentru spectatori, ci şi pentru organizatori. “Sunt foate mulţumit, dar opinia trebuie să fie a publicului. Simt că a fost foarte mulţumit, pentru că după fiecare spectacol au fost reacţii entuziaste şi calde. Au fost foarte multe mulţumiri, ceea ce pentru mine este răspunsul cel mai frumos şi cel mai complet. Şi trebuie să se ştie că toată lumea a fost o echipă”, a concluzionat Lucian Sabados. Mariana BADEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co