Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Staţiunea Buşteni, o atracţie pentru turişti

Hotelierii din Buşteni reuşesc să aibă un grad mare de ocupare şi în extrasezon, mai ales la sfârşit de săptămână. Oaspeţii sunt atraşi cu pachete în care se practică reduceri la tarife, dar şi oferte în care o seară de cazare este gratuită. În plus, clienţii beneficiază de plimbări pe munte din partea casei, petreceri rustice şi surprize din partea casei.

Patronii mai multor pensiuni din Buşteni au înţeles că trebuie să iasă din tipare pentru a-şi forma clienţi fideli. Turiştii sunt întâmpinaţi de gazde cu băuturi tradiţionale şi prăjituri preparate în bucătăria proprie, toate fiind din partea casei.
Astfel, oaspeţii se simt ca acasă în sejurul petrecut la munte şi au parte de tot confortul: camere spaţioase, terase cu o superbă privelişte spre munte şi săli generoase pentru petreceri.
„Turiştii car vin la noi sunt destul de mulţumiţi, mai ales că staţiunea are multe oportunităţi în ceea ce înseamnă turismul montan. Noi le oferim clienţilor mai multe facilităţi printre care plimbare cu o maşină 4×4 pe munte, mai avem o sală de mese a turistului, complet echipată şi o superbă grădină plină de flori.
De asemenea, ne întâmpinăm clienţii cu o floare în cameră, dar şi cu preparate făcute în casă”, a precizat proprietarul unei pensiuni din Buşteni, Luţă Răpeanu.
Pentru acest sfârşit de săptămână, în staţiunea Buşteni, unităţile de cazare sunt ocupate în procent de 60%, iar pentru Sărbătorile Pascale şi 1 Mai cifra a ajuns deja la 90% în majoritatea hotelurilor şi pensiunilor.
Operatorii din turism spun că oraşul în sine a devenit o atracţie pentru români, datorită noilor obiective inaugurate în acest sezon de iarnă şi a numeroaselor posibilităţi de petrecere a timpului liber.
„Oferta hotelului nostru se desfăşoară pe trei zile de cazare şi majoritatea oaspeţilor noştri sunt clienţi fideli. Pot spune că datorită interesului administraţiei locale faţă de turism, prin deschiderea fun park-ului de lângă pârtia Kalinderu, staţiunea s-a transformat într-un aspirator de turişti. Suntem foarte mulţumiţi de gradul de ocupare al hotelului, ţinând cont că am intrat în extrasezon”, a spus directorul unei unităţi hoteliere, Despina Popescu.
Primăvara s-a instalat şi la munte, aşa că turiştii care se vor caza în Buşteni, vor putea să folosească la discreţie şi terenurile de tenis sau de fotbal puse la dispoziţie gratuit de unităţile hoteliere în care stau. A. A.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co