Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Oferte de lux pentru Sărbătorile Pascale

Proprietarii unităţilor de cazare de patru şi cinci stele vin cu o ofertă inedită pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale. Mâncarea tradiţională este înlocuită cu adevărate delicatese culinare vânătoreşti şi mediteraneene, iar pe lângă acest festin  culinar, oaspeţii mai au parte şi de un răsfăţ total: camere cu jacuzzi, tratamente pentru relaxare şi  acces gratuit la piscină.

Serviciile diversificate ale hotelurilor şi pensiunilor de lux sunt la mare căutare printre turiştii români, dovada fiind gradul de ocupare pentru Paşte, care a ajuns la 80%. Mulţi operatori din turism au înţeles că oferta bogată înseamnă şi încasări frumoase, aşa că au lansat pe piaţă pachete pentru Paşte ce oferă alternative tentante la meniurile tradiţionale. La o pensiune din staţiunea Buşteni, oaspeţii au fost ademeniţi în acest an cu preparate vânătoreşti din carne de căprioară, fazan, urs şi mistreţ. În bucătării deja se pun la punct ultimele detalii, iar meniurile sunt aranjate cu lux de amănunte. „Îi vom surprinde în acest an pe clienţii noştri, deoarece pe lângă preparatele de bază mai avem şi altele vânătoreşti: ciorbe de căprioară, ciorbă ardelenească de mistreţ, supă de fazan, ciulama de fazan, prepeliţe la cuptor, iepure la cuptor, friptură de urs, medalion urs şi de căprioară”, a explicat bucătarul Nicolae Treabă. După un asemenea festin culinar, oaspeţii sunt invitaţi să se relaxeze gratuit la piscină, jacuzzi şi saună.  Unităţile de lux oferă şi servicii suplimentare, care însă se plătesc. De exemplu, doamnele şi domnişoarele se pot refugia în saloanele de înfrumuseţare, unde pot beneficia de adevărate tratamente miraculoase pentru revigorarea tenului, iar domnii sunt aşteptaţi în saloanele de masaj. „Pentru Sărbătorile de Paşte, pensiunea noastră oferă, pe lângă preparatele cu specific tradiţional românesc şi preparate cu specific vânătoresc, cum ar fi medalion de căprioară, ciulama de fazan, platou vânătoresc, iar pentru doamne şi domnişoare oferim şedinţe la centrul spa şi la salonul de înfrumuseţare”, a precizat directorul de marketing al unei pensiuni, Mihaela Toniţa.

Specialităţi internaţionale
La o altă pensiune din Buşteni, turiştii vor fi întâmpinaţi de Paşte cu delicii mediteraneene. Bucătarii spun că scoicile, creveţii, calamarul sau caracatiţa sunt la mare căutare printre cunoscători, deoarece aceste preparate menţin organismul sănătos. În plus, savoarea mâncării mediteraneene este dată şi de mirodeniile folosite. „Pentru Paşte o să venim în întâmpinarea oaspeţilor noştri cu preparate cu specific mediteranean, cum ar fi scoici à la provence, creveţi, mix de sepia şi caracatiţă. Le pregătim clienţilor şi o surpriză. Le vom oferi la masă şi un preparat tradiţional, şi anume cotlet de berbecuţ australian în crustă de cimbrişor”, a explicat bucătarul Marian Muntean. Dacă vremea va fi frumoasă de Paşte, turiştii vor mai putea face plimbări cu bicicleta, excursii pe munte sau pot juca paintboll. Majoritatea pachetelor cuprind trei nopţi de cazare, iar preţul unui sejur de lux poate ajunge până la 1.500 de lei. A. A.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co