Sport

Splendidă performanţă pentru Claudiu David!

După cum vă informam într-un număr trecut al ziarului, valorosul pilot sinăian Claudiu David a reuşit, datorită sponsorului Topp Cars din Ungaria, să ia parte la Campionatul Naţional de raliuri ale S.U.A.

Prima etapă a prestigioasei competiţii a avut loc la New York, echipajul Claudiu David-Mihaela Beldie participând la „New York Winter Rally”, o întrecere destul de spectaculoasă, pe trasee cu zăpadă şi macadam.
Concurând pe o maşină Mazda 3, din cadrul categoriei cu două roţi motrice (2WD – turbo tracţiune faţă), întrecerea s-a desfăşurat timp de două zile, cu şase probe speciale pentru fiecare zi.
După prima zi, echipajul Claudiu David-Mihaela Beldie (vezi foto), se situa pe locul şase în clasamentul general, iar la categoria cu două roţi motrice (2WD), ocupau primul loc, la o diferenţă extrem de mare de poziţia secundă, pe care nu l-au mai cedat nici după cea de-a doua zi de concurs.
În schimb, la general, a doua zi de concurs a fost benefică pentru Claudiu şi la ultimele două probe speciale, Ten Mile River Road şi Crystal Lake Long, valorosul pilotul din „Perla Carpaţilor” a reuşit două curse de excepţie, care l-a propulsat în clasamentul general pe locul trei, o splendidă performanţă, având în vedere că este un debutant în asemenea întreceri.
Felicitări Claudiu!
Suntem mândri de tine!Cristian SBARNEA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co