Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Sinucidere – Tragedie în Poliţia Prahova

Un agent din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Prahova, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit spânzurat, săptămâna trecută, în locuinţa sa din Municipiul Câmpina.

Poliţia a fost sesizată la numărul de urgenţă 112. “Poliţia Municipiului Câmpina a fost sesizată chiar de soţia agentului şi sunt efectuate cercetări pentru a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei”, a declarat, într-o primă fază, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Daniel Radu.
Conform celor spuse de vecinii acestuia, poliţistul era un om calm, respectuos şi familist.
“Îmi pare rău că a făcut ce a făcut, că îi ştiam de oameni buni…, serioşi… Mă stimau şi ei pe mine şi eu pe ei… Nu-mi vine să cred”, a spus o femeie care locuieşte în acelaşi cartier cu agentul. “Nu îl ştiu ca pe un om cu probleme. Tocmai asta
m-a şi şocat… Eu nu l-am auzit niciodată să aibă probleme, serviciul era bun…, nu pot să-mi dau seam ace s-a întâmplat”, a declarat un vecin.

Fără probleme profesionale
Bărbatul era agent de zece ani. “Lucra în cadrul Serviciului, la Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, pe tronsonul Câmpina-Sinaia-Buşteni. Era un băiat ordonat, corect…, nu au fost semnalări pe linie profesională, nu a creat probleme”, a declarat şeful SPR Prahova, cms.-şef Ştefan Crivăţ.
Din primele cercetări ale poliţiei rezulta ca motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest este o ceartă pe care ar fi avut-o cu soţia. “Din cercetări a reieşit faptul că decesul ar fi putut surveni ca urmare a unor discuţii pe care poliţistul le-a avut cu soţia. Totodată sunt verificate şi alte ipoteze”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Daniel Radu.
Agentul găsit mort era tatăl unei fetiţe care a împlinit trei ani la sfârşitul lunii decembrie. Săptămâna trecută era în concediu medical, în urma unei fracturi la un picior. Elena TOMA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co