Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Sinucidere – Tragedie în Poliţia Prahova

Un agent din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Prahova, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit spânzurat, săptămâna trecută, în locuinţa sa din Municipiul Câmpina.

Poliţia a fost sesizată la numărul de urgenţă 112. “Poliţia Municipiului Câmpina a fost sesizată chiar de soţia agentului şi sunt efectuate cercetări pentru a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul, cadavrul fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei”, a declarat, într-o primă fază, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Daniel Radu.
Conform celor spuse de vecinii acestuia, poliţistul era un om calm, respectuos şi familist.
“Îmi pare rău că a făcut ce a făcut, că îi ştiam de oameni buni…, serioşi… Mă stimau şi ei pe mine şi eu pe ei… Nu-mi vine să cred”, a spus o femeie care locuieşte în acelaşi cartier cu agentul. “Nu îl ştiu ca pe un om cu probleme. Tocmai asta
m-a şi şocat… Eu nu l-am auzit niciodată să aibă probleme, serviciul era bun…, nu pot să-mi dau seam ace s-a întâmplat”, a declarat un vecin.

Fără probleme profesionale
Bărbatul era agent de zece ani. “Lucra în cadrul Serviciului, la Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, pe tronsonul Câmpina-Sinaia-Buşteni. Era un băiat ordonat, corect…, nu au fost semnalări pe linie profesională, nu a creat probleme”, a declarat şeful SPR Prahova, cms.-şef Ştefan Crivăţ.
Din primele cercetări ale poliţiei rezulta ca motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest este o ceartă pe care ar fi avut-o cu soţia. “Din cercetări a reieşit faptul că decesul ar fi putut surveni ca urmare a unor discuţii pe care poliţistul le-a avut cu soţia. Totodată sunt verificate şi alte ipoteze”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Daniel Radu.
Agentul găsit mort era tatăl unei fetiţe care a împlinit trei ani la sfârşitul lunii decembrie. Săptămâna trecută era în concediu medical, în urma unei fracturi la un picior. Elena TOMA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co