Actualitate

S-a „înţepat” cu zugravul „Ghimpe”

Femeile în vârstă şi singure pică tot mai des pradă persoanelor certate cu legea, care, parcă, pe zi ce trece se înmulţesc. Este şi cazul doamnei Constanţa din Câmpina, care a contactat un zugrav pentru a-i executa izolaţia termică a apartamentului în care locuieşte, dar a fost înşelată.

Câmpineanca a rămas, însă, şi fără bani şi fără lucrarea executată. „Am primit un număr de telefon de la o vecină care făcuse cu acea persoană. A contactat-o şi a venit acasă la mine, ca să-mi ia acontul de 1.500 de lei şi să închirieze schela. Apoi nu a venit…
L-am contactat, a spus că e o problemă cu schela, m-a mai dus încă o săptămână, încă o săptămână, până mi-am dat seama că ceva este în neregulă”, a declarat păgubita.

Numai prin judecată…
Chiar dacă victima a făcut plângere la Poliţia Câmpina, situaţia nu are rezolvare. „Am fost inspirată că i-am luat o declaraţie precum că eu i-am dat acest acont şi restul de bani urma să-i primească. Eu l-am întrebat dacă este în regulă şi el mi-a spus că da, că el a făcut tot cartierul… şi aici, şi pe Maramureş…, peste tot; că e în regulă cu documentele. Pe urmă m-am dus la Poliţie şi am făcut o reclamaţie, dar din cauza legii care este, dumnealor nu pot să se implice mai mult”, a explicat doamna Constanţa.
Deşi trăieşte dintr-o pensie de  350 lei pe lună, iar pentru izolaţia termică a apartamentului a trebuit să se împrumute la CAR–ul pensionarilor, singurul lucru pe care femeia îl doreşte acum nu are legătură cu banii, pe care oricum este sigură că nu îi va mai vedea. „Toată lumea din Câmpina care doreşte să-şi facă ceva să fie foarte atentă, ca să nu fie păcălită cum am fost eu, pentru că acum ar trebui să-l dau în judecată pe cale legală. Mai cheltui încă o mie de lei… Şi am înţeles că nu ai ce să îi iei”, a spus doamna Constanţa.
Redactorii au încercat să ia legătura şi cu zugravul, cunoscut cu porecla „Ghimpe”, pentru a-şi spune punctul de vedere, dar acesta nu a putut fi găsit la domiciliu. E. T.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co