Turism

Sinaia, varianta câştigătoare

Staţiunea Sinaia vine cu o ofertă bogată în petrecerea timpului liber atât pentru români, cât şi pentru străini.A început deja sezonul concediilor, iar staţiunea este tot mai căutată de cei care iubesc drumeţiile, plimbările uşoare şi aventura.

La Centrul de Informare Turistică din Sinaia, dar şi la Info chioşcul din centrul oraşului, puteţi afla toate detaliile despre activităţile din zonă. Cei care vor să admire frumuseţile naturii sunt sfătuiţi să pornească pe traseele uşoare sau dificile din Bucegi şi să urmeze marcajele, iar turiştii care preferă să aibă parte de puţină adrenalină, pot apela la firmele care închiriază Atv-uri, sau organizează coborâri în rapel și cu tiroliana. Operatorii din domeniu spun că oaspeţii aleg Sinaia datorită ofertelor diversificate şi accesibile ca preţ. „Majoritatea turiştilor doresc să petreacă în aerul curat de la munte cât mai mult timp liber. Staţiunea are destul de multe lucruri de oferit. Masivul Bucegi este un reper fundamenal pentru ceea ce înseamnă deplasarea în aer liber.
Traseele sunt de toate gradele atât uşoare, cum sunt cele din oraş către Poiana Stânii sau cele aproape de Castelul Peleş, dar şi cu grade mai mari de dificultate, care pleacă de la noi şi ajung în masiv spre Omu, Babele sau Valea Ialomiţei”, a precizat consilierul CIPT Sinaia, Paul Popa.

Plimbare prin parc
Un alt punct de atracţie recomandat pentru turiştii care ajung în Sinaia este parcul Dimitrie Ghica. A fost înfrumuseţat recent şi modernizat, iar cei mici au parte aici şi de o surpriză. La intrare a fost amenajată o tiroliană care  stă la dispoziţia celor mici în fiecare zi. Reprezentanţii Centrului de Informare şi Promovare Turistică spun că staţiunea s-a dezvoltat foarte mult din acest punct de vedere şi este căutată datorită obiectivelor, dar şi a numeroaselor activităţi în aer liber.Adelina ANEI

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co