Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Şi-a ucis bunica în bătaie

O minoră în vârstă de 16 ani şi-a bătut bunica până a ucis-o.

Este vorba despre o adolescentă din Târgşorul Vechi care, împreună cu mama ei, îi făceau zilele amare bătrânei de foarte mulţi ani. Ultima ceartă dintre femei a avut loc săptămâna trecută și i-a fost fatală pensionarei, în vârstă de 64 de ani, acesta fiind pur şi simplu snopită în bătaie. Transportată de urgenţă la spital, bătrâna nu a mai putut fi salvată. „Au bătut-o ca pe animale. Mereu o necăjea, pe biata femeie. S-au supărat acum pe ea pentru că, după ce a spălat fata rufe, a aruncat lăturile pe pereţii casei şi bătrâna, mămoasă, i-a spus că nu a făcut bine. Atât i-a trebui! A chemat-o pe asta mică din casă şi a snopit-o”, a declarat Niculina Beju, sora victimei.

Năravul din fire
Rudele spun că minora are un comportamant extrem de agresiv în general, nu doar cu bunica. “Tot timpul este nervoasă şi pusă pe înjurături şi bătaie. Pe mine mă înjură ca la uşa cortului, fără motiv, de fiecare dată când mă vede. M-a şi lovit de câteva ori”, a spus Emilia Constantin, fiica victimei.
Vecinii sunt supăraţi pe autorităţi că nu au luat măsuri de protecţie pentru bătrână mai devreme, pentru a fi salvată din mâinile agresorilor ei. “Nu se ia nicio măsură. Poliţia ştia de cazul ăsta de aici, dar nu a făcut nimic. Ziceau că este o ceartă în famile, ceva aşa… amical, cum se zice”, a spus Ion Mărgărit, unul dintre vecinii victimei. “Între cele două exista un conflict mai vechi, care a degenerat în bătaie. Bătrâna a fost transportată la spital, însă acesta a murit ulterior din cauza loviturilor primite”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, inspector princ. Daniel Radu.
Cu toate acestea, procurorii au decis ca minora să fie anchetată în stare de libertate. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co