Actualitate

Ţigări de contrabandă, aruncate din tren

Jandarmii prahoveni au dejucat planurile unei reţele de contrabandă cu ţigări, care obișnuia să transporte marfa cu trenul, pe ruta Suceava-Bucuresti Nord.

Marfa era pusă în saci care erau aruncați din garnitură la un puct prestabilit. Gruparea era foarte bine pusă la punct. Unii membri se ocupau cu transportul, iar alţii aveau misiunea de a colecta marfa din zonele unde erau aruncată. Jandarmii au reuşit să dea de urma infractorilor seara trecută, la marginea Ploieștiului, după ce patru saci au fost aruncaţi de un călător aflat într-un Intercity. „După ce sacii au fost aruncaţi din tren, în zona intersecţiei dintre strada Lupeni şi strada Buna Vestire, în apropierea căii ferate, au apărut două persoane, respectiv un bărbat şi o femeie, care intenţionau să ridice sacii. Jandarmii au procedat la somarea şi imobilizarea lor, aceştia fiind identificaţi în persoana numiţilor Adrian N., din orașul Ploieşti şi Vasile T., din comuna Valea Călugărească”, a declarat sg.maj. Adriana Soroiu, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova.

În cercetare…
În cei patru saci, jandarmii au găsit peste 1.600 de pachete de ţigări cu timbre fiscale ruseşti. “Trenul venea de la Suceava. Banii i-am dat astăzi unui tip Virgil, care locuiește în Ploiești; nu știu cum îi mai zice, îl știu de Virgil, atît”, a spus femeia prinsă cu țigările.
Celor două persoane li s-au întocmit acte premergătoare cercetării penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “deţinere de produse accizabile, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, cercetările urmând a fi continuate de Serviciul de Investigare  a Fraudelor, din cadrul IPJ Prahova şi Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Prahova. M. B.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co