Actualitate

Sfârşit tragic în propria casă

Nu a mai fost văzută de mai bine de trei săptămâni şi acest lucru a dat naștere la suspiciuni. Este vorba despre o bătrână în vârstă de 85 de ani, din comuna Telega, care a fost găsită moartă, într-una din dependinţele casei sale. S-a aflat că bătrâna a decedat, după ce poliţia a fost anunțată de poştăriţă.
„N-am mai văzut-o pe aici, toată lumea întreba unde este, sau ce-o fi cu ea. Stătea singură, săraca”, a spus una dintre vecinele răposatei.
Imaginea cu care s-au confruntat poliţiştii a fost una terifiantă. Cadavrul era pur şi simplu decapitat, probabil de şobolani şi de câinele care trăiește prin curte. Aproape 30 de minute le-a trebuit poliţiştilor să găsească craniul femeii, care era ascuns de patrupedul respectiv în spatele sobei.
Primele cercetări indică faptul că este vorba despre o moarte naturală, fiind exclusă varianta unei agresiuni în scop de jaf, deoarece lângă cadavrul decapitat a fost găsită şi o anumită sumă de bani. Oricum, cercetările continuă, pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii.R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co