Actualitate

Se pregătesc să-şi dea demisia

Discuţii acerbe pe holurile Primăriei Municipiului Câmpina, acum, când au venit fluturaşii prin care angajaţii sunt anunţaţi câţi bani au de primit după o lună de muncă.

Oamenii se confruntă cu o situaţie dificilă, dar care îl pune pe liderul sindical Iulian Anton în imposibilitatea de a putea face ceva. Și nici plecarea unora dintre colegi – unele persoane din diferite compartimente ale aparatului primarului și-au anunțat această intenție-, nu poate să o împiedice, având în vedere că oamenii au ajuns să primească, drept rest de plată, doar câțiva lei.
„M-au contactat zece colegi, anunțându-mă că își caută serviciu și încearcă să plece. Vă reamintesc faptul că, la nivelul instituției noastre, raportat la nivelul lui decembrie 2009, salariile s-au diminuat cu cel puțin 50%, între 50 și 67%. Avem colegi care au rest de plată și doi-trei lei”, a declarat liderul sindical Iulian Anton.

Tot mai greu
Pentru unii dintre angajaţii Primăriei Câmpina care doresc să plece ar trebui făcut ceva. Numai că primarul are mâinile legate şi nu poate stimula financiar niciun angajat, aşa după cum spune legea. În aceste condiții, concluzia pe care a tras-o liderul sindical a fost aceea că vor fi vremuri și mai grele. „Eu zic că este foarte rău și va fi și mai rău, dacă lucrurile rămân așa, având în vedere că se apropie iarna și toți știm că spaima românilor sunt facturile de gaze, electricitate și toate celelalte”, a mai sspus Iulian Anton.
Nemulţumirile în Primăria Câmpina sunt foarte mari și nu este exclus ca tot mai mulți salariați să renunțe la slujbele pe care le eu. R. N.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co