Actualitate

Se extinde reteaua de canalizare de pe strada Cozia

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții, a anunțat că, începând de luni, 9 iulie 2018, se vor executa lucrări de extindere a rețelei de canalizare, inclusiv racorduri de canalizare, pe strada Cozia.

Potrivit municipalității, lucrările vor fi executate de firmele S.C. Alpenside SRL, S.C. Straco Grup SRL și S.C. Marconstruct Impex SRL, în baza acordului-cadru având ca obiect “Extindere rețele subterane în municipiul Ploiești”, a precizat Primăria Ploiești.

Ca urmare a demarării lucrărilor, Primăria Ploiești a lansat și un apel pentru conducătorii de autoturisme. Aceștia sunt rugați să nu-și lase mașinile parcate în zonă.

„Având în vedere complexitatea lucrărilor ce se vor realiza, aveam rugămintea ca partea carosabilă să fie eliberată de autoturismele parcate în zonă, astfel încât să poată fi asigurat accesul utilajelor pe amplasamentul lucrării.

Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Ploiești.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co