Imobiliare Valea Prahovei
Politica

Se aşează lucrurile în PDL Breaza

După alegea unui nou lider local, în formaţiunea politică respectivă se liniştesc apele. Sau cel puţin asta lasă să se înţeleagă conducerea.

Până nu demult, preşedintele filialei PDL Breaza era viceprimarul Nicolae Drăgan. În urma alegerilor care au avut loc, a fost desemnat Daniel Neagoe, consilier judeţean şi director al Companiei Naţionale Poşta Română. El e fost susţinut atât de actualul primar, totodată şi vicepreşedinte al PDL Breaza, cât şi de către majoritatea membrilor. „Fostului preşedinte Nicolae Drăgan nu i se pot reproşa prea multe lucruri. Chiar vreau să precizez faptul că în ciuda unor zvonuri legate de o anume ceartă între mine şi domnia sa, acest lucru nu este adevărat. Nu am avut niciodată, ceva de împărţit cu Nicolae Drăgan. El a acceptat schimbarea, fără nicio problemă”, a spus Daniel Neagoe, actualul lider PDL Breaza.
Declaraţie lămuritoare
Dacă schimbările de la vârful filialei PDL Breaza sunt într-un fel fireşti, nu acelaşi lucru se poate spune în privinţa aderării la această formaţiune politică, a omului de afaceri Augustin Pleşa, dat fiind faptul că mai multe voci dintre rândurile membrilor PDL şi-au arătat nemulţumirea, existând disensiuni din acest motiv. „Augustin Pleşa, ca membru al organizaţiei, îşi doreşte o implicare prin susţinerea unor persoane pe care acesta le cunoaşte foarte bine, fiind un membru care a fost întotdeauna aproape de partid. El doreşte o susţinere pentru directorul său de la club, Constantin Vasiliu, fosta sa soţie, d-na Pleşa, Ion Stoian, om de afaceri, şi alţii. Nu vrea decât să ajute comunitatea locală. Legat de implicare, chiar aş vrea să amintesc de deputatul Cristian Burlacu, cel care ţine aproape de comunitate şi a ajutat la obţinerea unor fonduri, făcând lobby, reuşind să direcţioneze sume de bani către unităţi de învăţământ din oraş. Practic, face o treabă bună pentru colegiul din care face parte”, a spus noul lider PDL, Daniel Neagoe.
În ceea ce priveşte o eventuală candidatură în 2012 a actualului preşedinte de filială, pentru funcţia de primar, aceasta pare, cel puţin în acest moment, ieşită din discuţie, Daniel Neagoe subliniind categoric, susţinerea în continuare a primarului Nicolae Ferăstrăeru. Carmen NEGREU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co