Actualitate

Scuteriştii, un pericol pe stradă

moto-128 de persoane care conduceau mopede au fost sancţionate contravenţional în cadrul unei acţiuni organizată de Poliţia Rutieră Câmpina.

Două accidente în mai puţin de 24 de ore, pe raza de acţiune a poliţiştilor câmpineni. Două accidente în care au fost implicate persoane care conduceau mopede. Cu sau fără vina lor, cei care erau la… ghidon, au avut de suferit. Motiv pentru care a fost organizată o acţiune, al cărei scop a fost disciplinarea celor care de multe ori nu au habar de niciun fel de regulă de circulaţie. Şi, în cursul acţiunii, nu mai puţin de 28 de persoane au fost sancţionate contravenţional. O cifră care spune totul de la sine!

Străini de regulile de circulaţie
„Acţiunea s-a desfăşurat atât pe raza municipiului, cât şi a comunelor arondate, şi am constat că persoanele care conduc astfel de vehicule nu respectă regulile de circulaţie, fiind necesară sancţionarea lor în 28 de cazuri”, a precizat comisar Cornel Dăncescu, şef Birou Poliţie Rutieră.
Scuteriştii sunt un pericol pe stradă. Toţi sunt de acord cu acest lucru. Printre cei care au de suferit în trafic, din cauza lor, sunt şi motocicliştii cu ştate vechi, care văd cu ochii lor cum tineri de până în 20 de ani îşi pun viaţa în pericol, încercând să arate cât de tari sunt pe două roţi.
„Posesorii de mopede se împart în două categorii: cei care respectă regulile de circulaţie şi cei care… nu le respectă. Eu, în nume personal, le-aş spune că, în primul rând, să nu mai meargă fără cască.”, a spus Victor Stoleru, motociclist. Având în vedere că în fiecare vară se înmulţesc accidentele rutiere în care sunt implicaţi scuteriştii, agenţii de circulaţie au de gând să fie foarte atenţi la ce se întâmplă pe drumurile publice.  R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co