Imobiliare Valea Prahovei
Invatamant

Şcoala Centrală are trei anişori

Pe 5 octombrie a fost Ziua Educaţiei şi Şcoala Centrală din Câmpina a dat uitării faptul că ceilalţi colegi de la alte unităţi de învăţământ au plecat la mitingul din Bucureşti, pentru a-şi
cere drepturile.

Aceştia au sărbătorit trei ani de la înfiinţarea unităţii de învăţământ iar elevii au simţit din plin această sărbătoare.
Şi-au lăudat şcoala în tot oraşul, în cadrul unui marş.
Sunt mândri că sunt elevii acestei şcoli şi au fost susţinuţi şi de profesorii lor pentru momentele artistice pe care le-au prezentat pe scena Casei Municipale de Cultură.
“Am pregătit multe momente, pline de surprize, de voie bună şi sunt mulţi copii talentaţi.
Este nu numai Ziua Mondială a Educaţiei. Pentru noi este o sărbătoare în plus, este ziua Şcolii Centrale, prilej cu care am pregătit muzică, dans, momente de magie şi o paradă a elevilor”, a spus Laura Popa consilierul educativ al Şcolii Centrale din Câmpina.
«Pe 5 octombrie 2007 am primit decizia să ne numim Şcoală Centrală. Astăzi am avut un marş al bucuriei copiilor şi nu avem nicio legătură cu mitingul profesorilor, care este de cu totul altă natură», a adăugat directorul şcolii, Nicolae Necula.
Părinţii şi-au aplaudat copiii, elevii şi-au susţinut colegii care au urcat pe scenă şi au arătat că sunt artişti deosebiţi.
Elevi de toate vârstele au recitat, au cântat şi au meritat aplauzele unei săli de spectacol, pentru dansurile frumoase pe care le-au pregătit.
În fiecare an, ziua de 5 octombrie va fi sărbătorită ca fiind Ziua Şcolii Centrale, indiferent de ce alte evenimente vor mai avea loc.
Profesorii şi elevii merită această sărbătoare, pentru că fac cinste acestei unităţi de învăţământ. D. R.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co