Invatamant

Programul Comenius continuă

În a doua jumătate a lunii octombrie, două cadre didactice de la Clubul Copiilor “Martha Bibescu” din Comarnic vor participa la a doua întâlnire de lucru a profesorilor din cadrul proiectului Comenius în parteneriat multilateral cu tema European Job and Career. Întâlnirea va avea loc în orașul San Cristobal de La Laguna, la Liceul Ies San Hermenegildo.
În acest proiect, care se află în al doilea an de desfășurare, sunt implicați profesori și elevi din șase instituții școlare din cinci țări europene: România, Italia, Spania, Cehia și Turcia. Proiectele Comenius fac parte din Programul de „Învățare pe tot parcursul vieții” susținut de Comunitatea Europeană și sunt destinate profesorilor și elevilor din învățământul preuniversitar.
Ele facilitează schimburile reale de idei și experiență, permit cunoașterea la fața locului a obiceiurilor și cutumelor din alte țări, a modului în care sunt organizate alte instituții de învățământ și, nu în ultimul rând, le oferă prilejul de a lucra împreună pentru succesul proiectului lor. A. O.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co