Invatamant

Schimb de experienţă

„Tineri în acţiune”, un proiect finanţat cu bani europeni, în care grupuri de tineri din Cipru, Lituania, Bulgaria, Polonia, România şi Letonia se întâlnesc în câte una dintre aceste ţări şi desfăşoară activităţi de cunoaştere a culturii locului, a dus la îmbogăţirea experienţei personale a multora dintre tinerii câmpineni.
Proiectul este sprijinit de municipalitate.
“Am avut o delegaţie care a fost în Bulgaria între 7 şi 11 iulie, cu tineri din Câmpina care sunt membri ai unor asociaţii sau organizaţii neguvernamentale”, a spus primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu. Tinerii tocmai s-au întors din Bulgaria şi, de-a lungul desfăşurării proiectului, sunt organizate seminarii, ateliere de lucru şi întâlniri. Coordonatorul acestui proiect este un partener din Cipru.
„Se pare că aceste schimburi de experienţă sunt foarte utile, pentru că se învaţă obiceiuri şi se cunosc culturi noi, ale altor state”, a mai spus Horia Tiseanu.
În lunile următoare, Câmpina va fi gazdă pentru grupurile de tineri din celelalte ţări. Pentru acest eveniment a fost alocată suma de 20.000 de euro. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co