Actualitate

S-a încheiat licitatia pentru desemnarea constructorilor la scolile din Ploiesti

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții, a anunțat, astăzi, finalizarea procedurii de achiziție publică pentru încheierea contractelor subsecvente de lucrări de reparații curente la unitățile de învățământ preuniversitar de stat din municipiu.

Astfel, contractele respective sunt împărțite pe trei loturi, după cum urmează: Lot 1 – colegii și licee, Lot 2 – școli, Lot 3 – grădinițe și creșe. În acest context facem precizarea că, Municipiul Ploiești a încheiat următoarele contracte subsecvente de lucrări de reparații curente.

Pentru Lot 1 administrația locală a încheiat un contract de lucrări cu Asocierea S.C. Fadmi Prod S.R.L. – S.C. Nicons S.R.L. prin lider de asociere S.C. Fadmi Prod S.R.L., în valoare de 800.000 lei, fără T.V.A.

Pentru Lot 2, Primăria Ploiești a încheiat un contract de lucrări cu Asocierea S.C. Fadmi Prod S.R.L. – S.C. Nicons S.R.L. prin lider de asociere S.C. Fadmi Prod S.R.L., în valoare de 720.000 lei, fără T.V.A.

Pentru Lot 3, municipalitatea a încheiat un contract de lucrări cu Asocierea S.C. Fadmi Prod S.R.L. – S.C. Nicons S.R.L. prin lider de asociere S.C. Fadmi Prod S.R.L., în valoare de 624.610 lei, fără T.V.A.

Lucrările de reparații curente propuse spre a fi executate, anul acesta, la unitățile de învățământ preuniversitar de stat și antepreșcolar din municipiul Ploiești, au fost aprobate printr-o hotărâre de Consiliu Local, în funcție de alocația bugetară. Acestea vor fi executate etapizat, în funcție de eliberarea amplasamentului.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co