Sport

S-a dat startul returului în eşalonul unu judeţean

►bilanţ favorabil gazdelor : 5 victorii, 3 înfrângeri şi un rezultat de egalitate
►după o perioadă de neclarităţi la nivelul conducerii, echipa CS Floreşti va continua să activeze pe prima scenă a  fotbalului prahovean.
►prin victoria la limită de la Vadu Săpat, lidera, Prahova 2010 Tomşani, îşi păstrează avansul de 3 puncte faţă de urmăritoarea sa, CS Ceptura.
►sâmbăta care vine, pe stadionul din Mizil, cu începere de la ora 15.00, va avea loc derbi-ul campionatului, lidera Prahova 2010 Tomşani primind vizita celeilalte pretendente la ocuparea tronului, CS Ceptura.

După debutul oficial al fotbalului prahovean,eveniment petrecut cu o săptămână înainte prin meciurile de cupă, s-a pus în mişcare prima şi cea de-a doua ligă judeţeană.
Trebuie apreciat încă de la început efortrul considerabil al oficialilor de la CS Floreşti care, în ultimul moment şi-au plătit taxele către Asociatia Judeţeană de Fotbal Prahova şi drept urmare au fost programati pentru prima etapă a returului, cu toate că nu au strâns nimic în actuala stagiune.
Cel mai aşteptat joc a fost la Vadu Săpat unde a poposit liderul primului eşalon judeţean, Prahova 2010 Tomşani, la gazde evoluând jumătate de echipă de la Chimia Brazi, dar oaspeţii s-au impus la limită.
De remarcat startul debordant al ocupantei locului secund,CS Ceptura, care a umilit-o pe Caraimanul Euro-Africa Buşteni(scor 5-1), făcând o repetiţie generală în perspectiva celui mai greu examen pe care-l va susţine sâmbătă, adversară fiindu-i actualul lider, ambele formaţii luptându-se pentru supremaţie şi implicit la barajul de promovare în liga a III-a.
La Breaza, pe stadionul din incinta parcului vestitei staţiuni de pe Valea Prahovei, unde, cu un an în urmă, evolua în Liga a II-a şi veneau echipe cu renume în fotbalul românesc, a avut loc disputa dintre echipa gazdă, Tricolorul, şi Carpaţi Mefin Sinaia, gruparea de la poalele munţilor Bucegi venind cu dorinţa de a pleca neânvinsă.
Având o brigadă de arbitri de prima speţă(Ionuţ Neagu-la centru, Ciprian Geambazu şi Alexandru Chivu-asistenţi) dar şi un observator pe măsură, Marian Diaconu(şeful arbitrilor prahoveni), partida a fost extrem de disputată şi echilibrată cu toate că suprafaţa de joc, pe unele porţiuni, nu le-a permis jucătorilor execuţii de rafinament.
La fluierul centralului Ionuţ Neagu, cele două combatante au început jocul în următoarele distribuţii:
Tricolorul: Şandru-Boroş, Sterea, Cazan, Olteanu, Cojocaru, Turiac (min.64 Bunea), Şerbănescu, Ciorchină (min.70 Bucur), Loga şi Vintilă(min.63 Bunea) Antrenor: Costin Plăvache
Carpaţi Mefin: Dogaru – Prioteasa (min.78 Amariei), Petrescu, Peptea(min.56 Ov. Gheorghe), Goagă, Ante, Pricop (min.67 Ştefănică), Lăban, Ion Nicolae (min.83 Colţoiu), Brânzea, Cârstea. Antrenor: Ionuţ Hogea.
Scorul a fost deschis de gazde prin Loga, în minutul 12, urmarea unui fault în careu, acesta transfotrmând lovitura de pedeapsă, egalarea survenind în minutul 38 când Ion Nicolae a şutat mingea din interiorul careului mic, după o lovitură liberă de la 16 metri, fază în care fundaşul Boroş a fost eliminat pentru al doilea galben.
Până la finalul jocului, echipa care a avut iniţiativa au fost oaspeţii dar n-au ştiut să materializeze avantajul omului în plus, mai mult, spre final, echilibrul din teren a revenit, jucătorul Ante fiind şi el trimis la cabine după primirea celui de-al doilea galben şi astfel egalitatea a fost peste tot la fluierul final.
Celelalte rezultate ale etapei inaugurale :
Petrolul II Ploieşti – Avântul Măneciu    2-1
ASFC Brebu – CS Băneşti-Urleta    2-0
Chimia II Vadu Săpat – Prahova 2010 Tomşani    1-2
Tricolorul Breaza – Carpati Mefin Sinaia    1-1
Tineretea Izvoarele – Unirea Câmpina    5-2
CS Ceptura – Caraimanul Buşteni    5-1
Dero Ploieşti – Petrolul Teleajen Ploieşti    3-0
CS Şirna – CS Păuleşti    1-3 .
CS Floreşti – Unirea Urlaţi    0-1 Cristian SBARNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co