Sport

Pasiune pentru tenis de masă

Nicolae Mihăilă, jucător de tenis de masă din Breaza, activează pentru Clubul Tiptop Sport Băicoi în campionatul judeţean. Practică de 25 de ani acest sport, fiind coordonator al grupului de jucători amatori din Breaza.

În luna februarie, a participat la Târgovişte, la una dintre multele etape ale Circuitului Naţional AmaTur, reușind să câștige trofeul.
„Suntem în jur de zece sportivi aici, la Breaza, fiind un grup de amatori ca jucători de tenis de masă, dar ne înscriem şi ca să participăm la concursuri. Încerc să înfiinţez o asociaţie sportivă legată de tenisul de masă. Sperăm la un sprijin din partea Primăriei Breaza, a Consiliului Local. Domnul Alexandru Cazan, directorul Centrului Cultural „Ion Manolescu”,
ne-a asigurat condiţii foarte bune prin acordarea unui spaţiu, a unei mese de joc, pentru a putea să ne antrenăm.
În România, la ora actuală, are loc Circuitul Naţional AmaTur, care se desfăşoară în mai multe etape. Una dintre etape este chiar aceasta pe care am câştigat-o pe 26 februarie, la Târgovişte, Cupa AmaTur. Vor mai fi pe parcursul anului 2011 în jur de zece etape. În acest circuit sunt angrenaţi aproximativ 2.500 de jucători de tenis de masă, din care în jur de 1.700 sunt legitimaţi la diferite cluburi”, a spus Nicolae Mihăilă.
Competiția din 26 februarie a fost onorată de prezenţa Otiliei Bădescu, campioană europeană şi mondială, care a înmânat şi premiile. „Este un simbol al tenisului de masă românesc, însemnând ceea ce Dobrin sau Hagi reprezintă pentru fotbal. Când am văzut că aplaudă nişte mingii ale mele, în finală, am simţit mai multă bucurie decât pentru câştigarea cupei”, a mărturisit, cu emoţie, Nicolae Mihăilă. Carmen NEGREU

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co