Administratie

Fault în administraţie

În calitate de patron al Clubului Sportiv Municipal Câmpina, omul de afaceri Virgil Guran a ieşit, săptămâna trecută, cu o declaraţie de presă, ca o reacţie la proiectul de hotărâre prezentat în şedinţa de consiliu din februarie.

În această şedinţă, Consiliul Local a devenit membru fondator al Asociaţiei Sportive FC Unirea Câmpina, în urma cererii depusă de către acest club.
„În ultimul timp, în Câmpina, văd că există o preocupare pentru sport, din partea primăriei şi a Consiliului Local. Şi asta, în sensul că după ce au „omorât” motocrosul şi fotbalul, iar de celelalte sporturi nici nu-şi mai aduc aminte, dintr-o dată a existat o iubire eternă, pentru fotbal.
Astfel, văd că s-au gândit să facă un club la nivelul oraşului, prin care să promoveze fotbalul. Este un lucru bun. Mulţi spun că m-a deranjat. Eu voi spune lucrurilor pe nume, aşa cum sunt obişnuit.
Acest parteneriat a fost făcut pentru a-mi da mie o lecţie, să-mi închidă gura puţin, pentru că, dacă nu sunt cu partidul de guvernământ ca să-i laud, o să-mi demonstreze că încearcă să omoare această mişcare sportivă. Am început aceasta, în urmă cu 17 ani, când nici nu ştiam că există politică. Şi o voi continua, cât mă vor duce puterile, atât pe mine cât şi pe asociaţii mei” a spus patronul CSM, Virgil Guran, totodată adversar politic al primarului Horia Tiseanu, prin deţinerea preşedinţiei filialei PNL Câmpina.

Parteneriat îndoielnic
Virgil Guran a ţinut să sublinieze faptul că parteneriatul Consiliului Local cu clubul Unirea îl consideră o acţiune politică a PDL, de „a lua faţa oamenilor, fără să facă nimic, fiind an electoral.”
Probabil că, la un moment dat, spectatorii celor două echipe se vor simţi frustraţi în sentimentele
lor, neştiind dacă vor aplauda
jucătorii sau oamenii politici din spatele lor. C. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co